20 Şubat 2012 Pazartesi



gününüz aydın bereketli mutlu huzurlu ve başarılı geçsin..yeni bir hafta başındayız ve pozitif olmaya zorluyorum kendimi aslında dün akşam canımı sıkan birşey oldu halledilecek gibi ama bekliyorum sabırla ..

18 Şubat 2012 Cumartesi

tempoo



bu resim tam da biz kadınlara biraz özgü olmuş kötü bir durum aslında..ama elimiz kolumuz ayagımız gözümüz her yerde malum..heryere herşeye yetişmek zorundayız..şuanda bile yazarken bir yandan berraya laf yetiştiriyorum yoksa zorla kafamı çevirtiyor kendine göre..ha birde bilg.eksik kalmış burada... :) vazgeçilmezlerimin arasında..

ojelerim :)





bugün c.tesi sevdigim günlerden biri.efendime şimdi yeni aldıgım bir şeyden bahsetmek istiyorum..manyetik mıknatıslı oje aldım bile denemesinide yaptım ilk kez yaptıgınızda biraz acemi oluyorsunuz inanın kaç kere sürüp sildigimi bilmiyorum ama benim elimden gelmeli bu..inat ettim ve başardım :) şimdi şekilli tırnaklarımla bunları yazıyorum..gelelim markalara gördügüm kadarıyla flormar golden rose pastel fiyatları degişiyor ama flormar 5 lira ben pastel ve golden rose ilk sordugumda 7 buçuk lira demişlerdi ama alışveriş merkezinde golden rose standından 4 90 kuruşa aldım ..renk seçenekleri çok fazla degil ama esas renkler var bordo mor mavi gri gibi sanırım yeşilimside mevcut..bende şimdilik bordo mavi ve moru aldım..denenmeli diyorummm..üstteki resim benim ilk defa sürmüş oldugum manyetik oje biraz acemice oldu ama..


bunlarda benim ojelerim ve kutusu...

ben foto çektiririmde minik kuzumuz geri kalırmı tam kumam oldu bende bende...bakın buda yeni aldıgımız oje ilk denemesi berra hanımda oldu :)

16 Şubat 2012 Perşembe

güzellikkk :)

bu aralar mutluyum hayatımda güzel gelişmeler oluyor her nekadar sıkıntılı durumlar olsada bunları şimdilik göz ardı edebilirim bunu yapabilirim degilmi :) okulla ilgili güzel haberler aldım dün önümüzdeki döneme uzayan dersmi bu dönemden halledebiliyorum biraz karışık ama inşallah bu dönemden sonra bitiyor..seneyede kurs inşallah evet işkurun bir kursu var tüm herkes gidebiliyor yaklaşık 4 buçuk 5 ay süren bu kursa ücret vermiyorsunuz üstelik siz günde 15 lira para veriyorlar yol paranızda çıkmış oluyor ..tabikii sizde iş ögrenmiş oluyorsunuz bu kursta cilt bakımı saç bakımı makyaj masaj manikür pedikür zayıflama herşeyi ögreniyorsunuz her gün sabahtan öglene kadar yada ögleden akşam üstüne kadar gidiyorsunuz bir nevi okul gibi ama muhteşem öyle degilmi tabii bir de iş garantisi var yardımcı oluyorlar size sonrası için..hemen linkinide vereyim  http://www.dilaegitim.com/kurslarimiz/guzellk-estetsyenlk-kursu.html buradan ulaşabilirsiniz..burada herkes güler yüzlü çok sevecen insanlar bizzat gidip gördüm gezdim..ankarada bu yer ama diger şehirlerdede var..

14 Şubat 2012 Salı

ve beklenen gün..

bugün nihayetinde sıkça söz edilen günler öncesinden telaşa düşüren o gün gelip çattı ve bitmek üzere..sokakta insanların elinde çicek oldukça sıktı ne tuhaf onları görünce kıkır kıkır gülüyorum..diger günlerde çiçek isteriz bizzz..bugünlerde mutluyum huzursuzlugum yok üstelik diyetteyim nerden geliyor ki bu enerjii..arada gözün dönüyor ama bu sefer kesin başaracam ve zafer benim olcak..efendime şimdi gelelim aldıgım o müthiş hediyeye eşim yaglı boya görüntüsünde tablo yaptırmış daha önceki çektirdigimiz resimde tarihte 5 kasım dı çekindigimiz resim nerdenmi kızımın dogum gününden..hoşuma gitti
bayıldım..tabiki arkasından eldiven ve çok istedigim kitaplar geldi..ben kendime yeni ciciler aldım çok mutluyum çookk..benden sık duymazsınız bakk zor birisiyim galiba ..allah eşime sabırlar versin..
sevgililer gününüz kutlu olsun :)

dipnot:‎"Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Valentine'nin onuruna kutlama günü, 14 Şubat 496 yılında Papa Gelasius tarafından ilan edilmiştir.Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" olarak bilinir..." Ben yazayım da sonra bilmiyorduk duymadık demeyin ona göre ;)

13 Şubat 2012 Pazartesi

hepinizi çok seviyorum..

eveett yarın sevgililer günü ..ne saçma ama dimi yani tek bir günmü kutlayacagız sevgilimizi ..diger günlerde ne olacak göstermeyecekmiyiz sevgimizi sadece 14 şubattımı ilan edecegiz...tüh tühh diger 364 gün ne olacak kızmazlarmı darılmazlarmı bize..bırakın artık şu saçmalıgı silkelenin her günü bir sevgi umut hayat olarak algılayın ve her gün sevdiklerinize sevdiginizi söyleyin bıkmadan usanmadan..onları ihmal etmeyin..bence aşk olarak düşünülmemeli aslında tüm sevdiklerimiz sevgililerimizdir..

      
Benim için mantık en önemli şeydir, gerisi hoştur ama boştur. Ben istemedikten sonra kim olursa olsun HİÇTİR. Geçmişe takılmam mazi der geçerim. Adımlarımda "kim ne der" diye düşünmem. Basit kişilerle polemiğe girmem. Bazı şeyleri asla affetmem. Tutkularım vardır vazgeçmem. Gidiyorsan eğer, çok özlesem bile dön demem. Bazen çok severim ama söylemem. Yalan ve taktiklerle uğraşmayın, yemem. Herkes haddini bilsin, dostlarıma laf ettirmem... Artık kimseye kolay kolay güvenmem... Bir daha güvenmedikçe sevmem..."Giden gider, kalan sağlar benimdir" der yolumdan dönmem... AĞIR GELİYORSA BUNLAR, FİRAR SERBEST, ÜSTELEMEM

bir umuttur yaşamak

En vazgeçilmez sandıklarımızdan vazgeçtik...En güvendiğimiz kişilerin güvenilmez olduğunu gördük...Donuk suratlar, katı kalpler gördük...Bitmez sandığımız sevgilerin tükenişini, emek verdiğimiz sevdaların düşüncesizce savruluşunu gördük...Acele etmiyorum hayat, seni yavaş yavaş öğreniyorum...

                                                                                                                                     bir umuttur yaşamak