22 Ocak 2013 Salı

beyu ürünlerim

merhaba :) anlatacak çok şey var ama bende hal kalmadı koştur koştur ..kuzularla izledigimiz tiyatroyu henüz anlatma fırsatım olmadı..hemen onada dönecem..bugün eksik olan pudramı almak için girdigim pinodan yine fazlaca bişiler alarak çıktım...aslında max factordan almayı düşündügüm creme puff pudrası yerine beyu marka pudra almış bulundum renk tnu sanki daha çok uydu gibi deneme fırsatım olmadı yüzümde elimde denedigim kadarıyla karar verdim birde göz altına aydınlatma niyetine bir far aldım (belki bunu biraz daha araştırmalıydım ama almış bulundum ve berra başımda sürekli dırdır yapınca saglıklı düşünemedim)yanındada 2 ürüne maskara hediye ettiler...benim birde saç maskesine ihtiyacım vardı satıcı kızında yönlendirmesiyle goldwell markası olan saç maskesi aldım..elseve dove wella gibi diil daha profesyonel bir ürün..umarım işime yarar..



saç maskem

açık renk pudram 4 no


pudranın kutusuda çok şık bayıldım..

buda far ama göz altına kullanmak için aldım..kapatıcının üstüne kullanmak için..

buda hediyem uzatma hacim kıvrık falan yapıyormuş sanırım dedigim gibi inceleme fırsaım bile olmadı ürünleri orada alırken nasıl aldım çıktım bilmiyorum..umarım hepsinden memnun kalırım beyu markasının güzel oldugunu bildigimden aldım ama pudra ve rimel denememiştim..fondöteni mevcut şuanda bende göz kalemleri ve bir kaç farı da..birde allık edinirsem  tamamdır..

2 yorum:

  1. Öznur merhaba sanırım bloguma üye olamamışsın sanırım sayfa hata veriyor tekrar bir denermisin zahmet olmazsa anlamadım niye böyle yaptı
    uyarı olarak herhangi bir yazı çıkıyormu karşına :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba.heyır bir uyarı falan yok hiç birşekilde üye ol siteye katılın falan yazmıyor senin üyelerini bile göremedim ben.şimdi tekrar deneyecem..

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için degerlidir..düşüncelerinizi alabilirmiyim :)