6 Mart 2013 Çarşamba

cupcakelerimm

cupcake furyasına bende katılayım dedim bayılıyorum görüntülerine acemide olsa ilk denemem eklemeden geçmek istemedim..sonrasına bir arkadaşın nişanında yenmek üzere bile yaptık :) denemeler süratla devam edecektir..mutfaga ekstradan faz vakit harcamaya başladım farklı tarifler yemekler deniyorum.süsleme aparatım olmayınca ilkel şartlarda denedim fenada olmadı yeni fotolarda dönecem..:)  buyrun cupcake  




.ilk denedigim ve begenilen yemegim içi garnitürlü köfte hasanpaşa köftesine benziyor ama tek fark içini garnitürle  dolduruyoruz.

 fotografa biraz daha özen göstermek lazım yukarıdaki kirli tencerede neyin nesii :)


birde patates pastası var tabiii 

bunun üstüne süzme yogurtla pasta kaplar gibi kaplıyoruz sonra pul biber maydanozla süslüyoruz maalesef telaşa gelince asıl güzel detayı çekmeyi unutuvermişim..bunu kalıba döktükten sonra buzdaloabında bekletmeyi unutmuyoruz..


birde yenilerde denedigim bir tarif  kuşbaşı etleri sade olarak tavada suyu salıp çekinceye kadar pişirip sonra sırasıyla sogan patates ve daha sonra domates baharat döküp fırın poşetine alıp fırına veriyoruz pişince çıkartıp borcama döküp üstüne kaşar peyniri serpip tekrar fırına veriyoruz buyrun :)

   son zamanlarda yeni tarifler deneme peşindeyim bunları orda burda görerek yaptıklarım emegi geçen herkesin eline saglık..

2 yorum:

  1. kolay cupcake tarifi isterim :)
    denemedim hiç, cesaret edemiyorum :)
    denenmiş garanti tarif güzel olurdu :D

    YanıtlaSil
  2. Tarifin nerede oldugundan şuanda bir fikrim yok ama ilk fırsatta bulup eklemeye çalışırım aslında çok basit bildigimiz kek gibi hazırlayıp cupcake kalıtlarına döküp pişiriyoruz sonrasından gıda boyası yardımıyla krem santi hazırlayıp üstünü süslüyorsun..

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için degerlidir..düşüncelerinizi alabilirmiyim :)